| שם הקונצרט | תאריך יום ה'
 | נגנים | תוכנית הקונצרט אולם הקשתות
 20:30
 |  | תוכנית קולינרית המטבח של רמה
 18:00
 | 
		
			| קונצרט מספר 1 מסולו ועד סימפוניה
 
 
 
 
 | 24/11/2011 | רביעיית הפסנתר הישראלית: רויטל חכמוב-פסנתר
 גלעד הילדסהיים-כינור
 שולי ווטרמן-ויולה
 עירא גבעול-צ'לו
 | 
					מסולו ועד סימפוניהבטהובן- רביעיה במי במול מז'ור אופוס 16 שופן- שבעה ואלסים לפסנתר סולו
 -הפסקה-
 בטהובן- סימפוניה מספר 3 "ארואיקה" אופוס 55 בעיבוד לרביעית פסנתר של תלמידו וחברו המלחין פרדיננד ריס
 |  | ארוחה בסימן המספרים 7 ו-3 
					פתיח: 3 קרוסטינים עם: גבינת עיזים ודבש, בצל מקורמל וטימין, זיתים מנטף ועלי זעתר טריים 
					ראשונה: מרק ארטישוק ירושלמי, בריוש וכמהין 
					עיקרית: נתח שייטל צרוב בגריל, עם 7 ירקות של סתיו 
					פרה קינוח: 7 וריאציות על רימון 
					קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): מוס שוקולד, פנקוטה תפוחים ואגס מקורמל בתבלינים | 
		
			| קונצרט מספר  2 טובים השניים
 
 
 
 
 
 
 | 22/12/2011 | דואו פסנתר סילבר-גרבורג סיון סילבר-פסנתר
 גיל גרבורג- פסנתר
 | 
					טובים השנייםפרנץ שוברט – פנטסיה  בפה מינור אופוס 103, 940 .D רחמנינוב - 6 קטעים אופוס 11
 -הפסקה-
 שומן - 6 אטיודים קאנוניים אופוס 56
 רוול - סויטה ספרדית
 |  | ארוחה שכולה מנות זוגיות  הנאכלות בצוותא פתיח: שורש סלרי אפוי בבצק מלח, גבינת סנט-מור וצאטני של בצלי אשקלון
 ראשונה: כבד עוף בבלסמי על "ריזוטו פריקי"
 עיקרית: קדרת לחי עגל וירקות שורש מבושלים בסיר ברזל כבד בטאבון
 פרה קינוח: שחור ולבן לשניים
 קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): סופגניית רום באבא עם מלבי וקונפיטורת תותים
 
 
 | 
		
			| קונצרט מספר 3 בעיקר ברהמס
 
 
 
 
 
 
 | 26/01/2012 
 
 
 
 
 
 
 | יבגני יהודין - קלרנית צבי פלסר - צ'לו
 רויטל חכמוב - פסנתר
 
 | 
					בעיקר ברהמסמוצרט – טריו לקלרנית, צ'לו ופסנתר- "קגלשטדט" (עיבוד של הטריו המפורסם לקלרנית ויולה ופסנתר)  ק.498 ברהמס – סונטה לצ'לו ופסנתר במי מינור, מס. 1
 -הפסקה-
 קלרה ויק שומן – רומנסה אופוס 7 לפסנתר וצ'לו
 
					ברהמס – טריו לקלרנית, צ'לו ופסנתר בלה מינור, אופוס 114 |  | 
					רומנטיקה באוכללהתחיל: סופלה גבינות עיזים וצאטני עגבניות שרי
 ראשונה: סביצה של ברבוניות, אפרסמונים מוחמצים, וחצילים על הגריל
 עיקרית: לחי עגל נימוח, מרמלדת תפוחים וירקות שורש ברוזמרין
 לפני קינוח: אננס מקורמל
 קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): פונדו שוקולד ותותים
 
					  
					  | 
		
			| קונצרט מספר 4 אש ואהבה בברוק
 
 
 
 
 
 | 01/03/2012 | קלייר מגנאג'י-סופרן יניב ד'אור-קונטרטנור
 צבי אורליאנסקי-צ'לו
 אביעד שטיר-צ'מבלו
 
 | 
					אש ואהבה בבארוק
					הנרי פרסל - 
					Music for a while. I attempt from love’s sickness. The plaint  
					If music be the food of love.  Not all my torments. An evening hymn
					
					 ג'וליו קאצ'יני- 
					Amarilli mia bella. Amor l’ali m’impenna.  lcissimo sospiro
					 
					ג'ובני בטיסטה פרגולזי-
					דואטים מתוך "סטאבט מאטר" 
						 ---הפסקה---גאורג פרידריך הנדל-
					מתוך האופרה "יוליוס קיסר" 
					Se Pieta.  Aure de per pieta. Si pietata. Da Tempesta 
					Duet - final duet Caesar-Cleopatra
					            
					כריסטוף ויליבאלד פון גלוק-
					מתוך האופרה אורפאו ואאורידיקה 
					Duet - Orfeo and Euridice. Che Fiero momento .. Che faro senza Euridice
					 
					קלאודיו מונטוורדי- 
						Scene of Ottone from L’incoronazione di Poppea. Pur ti miro (duet) 
						  |  | 
					אש ואדמה, אש ואוכל:פתיח: פרפה לימון ולוקוס בעשן אקליפטוס ראשונה: מחבת לוהט ושייטל
 קונסומה ברווז וממליגה תירס
 עיקרית: אוסובוקו צלוי בטאבון בתוך עשבי תבלין וירקות אפויים...
 לפני קינוח: תות עטוף בשוקולד לבן מריר וחלב
 קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): עוגת שוקולד מעושנת ברוזמרין ושקדים מסוכרים בזעפרן
 | 
		
			| קונצרט מספר 5 וינה, המבורג, וינה
 
 
 
 
 
 | 29/03/2012 | שלישית ירושלים: ירון רוזנטל -פסנתר
 רועי שילוח-כינור
 אריאל טושינסקי-צ'לו
 | 
					וינה, המבורג, וינה
					היידן 
					טריו מספר 32 בלה מז'ור: 
					אלגרו מודרטו 
					אנדנטה 
					אלגרו
					 
					 ברהמס
					טריו מספר 2 בדו מז'ור: אלגרו
 אנדנטה קון מוטו (נושא ווריאציות)
 סקרצו-פרסטו,  טריו- פוקו מנו פרסטו
 פינאלה- אלגרו ג'וקוזו
 
						 ---הפסקה---שוברט טריו מספר 1 אופוס 99 בסי במול מז'ור:
 אלגרו מודרטו
 אנדנטה- און פוקו מוסו
 סקרצו- אלגרו
 רונדו- אלגרו ויואצ'ה
 |  | פיוז'ן של מעורב ירושלמי, שניצל ושטרודל... 
 פתיח:  מוס פלפלים וירקות עונתיים
 ראשונה:  חזה ברווז בתבשיל מעורב ירושלמי ופסטה בשלל צבעים
 עיקרית:  סינטה עטופה בבריוש תבלינים, קיש שום ירוק ורוטב פורטובלו
 פרה קינוח:  שלוש וריאציות של תפוח
 קינוח: גלידת פיסטוק על פילו וריבת חצילונים
 
 | 
		
			| קונצרט מספר 6 רסיטל שורשים
 
 
 
 
 
 | 17/05/2012 (שימו לב לתאריך החדש)
 | רויטל חכמוב-פסנתר 
 | 
					רסיטל שורשיםרונן שפירא/עבד אל והאב- "אינתא עומרי" (1/4 מצרי ו 100% ישראלי) אלבניז- סויטת אספניול (1/4 ספרדי) -הפסקה- שופן- סונטה מספר 2 (1/4 פולני) חצ'אטוריאן- טוקטה (1/4 ארמני)
 |  | מה אפשר לבשל משורשים? מה זה אוכל שורשי?
 פתיח:
 מרק ארטישוק ירושלמי
 ראשונה:
 בצל ספרדי ממולא במוסלין של קוקי סאן ז'אק
 עיקרית:
 קונפי של שוק ברווז בליווי לזניית שורשים
 לפני הקונצרט:
 בטטה ומנדרין
 קינוח:
 גלידת פיסטוק על פילו וריבת חצילונים
 
 
 | 
		
			| קונצרט מספר 7: בוטל עקב ביטול הביקור בארץ של הפסנתרן מתן פורת
 הפסנתר האימפריסיוניסטי: אויר, מים, צלילים וצללים
 
 
 | 17/05/2012 | מתן פורת -פסנתר רויטל חכמוב -פסנתר
 | רוול-משחקי מים דביוסי -השתקפות במים
 דביוסי-דגי זהב
 ליסט-משחקי מים בוילה ד'אסטה
 דביוסי גנים בגשם
 דביוסי קרסה לשני פסנתרנים של אחר הצהריים
 |  | ארוחת דגים טריים ודגים מעושנים במעשנה שלנו
 | 
		
			| קונצרט מספר 8 משני עברי הפירנאים
 
 
 
 
 
 | 14/06/2012 | רביעיית הפסנתר הישראלית רויטל חכמוב, פסנתר
 גלעד הילדסהיים, כינור
 שולי ווטרמן, ויולה
 עירא גבעול, צ'לו
 | 
					משני עברי הפירנאים 
					
						
							| טורינה- רביעית פסנתר מוצרט- רביעית פסנתר מספר 2 במי במול מז'ור
 -הפסקה-
 |  
					שוסון- רביעית פסנתר |  | תפריט טאפס פתיחים
 סרדין בטמפורה של ערק פאשה
 
 שלב ראשון
 3 טאפסים מהיבשה:
 "חמון" של חזה ברווז וסלט פקוס
 3 וריאציות של סלק
 סוכריות ברינזה
 
 שלב שני
 3 טאפסים מהים:
 פילה של פרידה עם בצל ירוק על הגריל ורוטב קסימנז
 קרפצ'יו של טונה ופלפלים ירוקים
 גספצ'יו עגבניות וסורבה עגבניות
 
 פרה קינוח
 סורבה משמש ויוגורט מצומצם
 
 קינוח: (יוגש בהפסקת הקונצרט)
 פנקוטה
 |