ארוחה לפני קונצרט

לפני כל קונצרט, המטבח של רמה, הידוע ומוכר כמוסד של בישול עילי ישראלי, יגיש בימי חמישי בשעה 18:00 ובימי ששי בשעה 10:30, ארוחה עם תפריט ייחודי לסדרה. בנוסף, בביתה של רויטל, בהפסקה של הקונצרט, תוגש גלידה ביתית מהמטבח של רמה אל מול נוף הרי יהודה ושפלת החוף.

 
מחיר ארוחת ערב ביום חמישי לבאי הקונצרט 168 ₪,  לא כולל יין ושרות.
מחיר ארוחת בוקר ביום שישי לבאי הקונצרט 70 ₪, לא כולל יין ושרות.
 
הגלידה של רמה, כמו גם היין והגבינות שיוגשו בהפסקה הקונצרט, הם בתשלום נפרד.
 
"אני מאמין" על הדיאלוג המוסיקלי-קולינרי
 
"אנו רואים בשיתוף הפעולה עם רויטל, אפשרות הניתנת לנו לבטא קשר קונקרטי יותר בין מוסיקה לאוכל – מתנה שקיבלנו. המוסיקה זורמת דרך האוזן ללב, האוכל זורם לגופנו דרך כל החושים, חוץ מחוש השמיעה. השילוב ביניהם יוצר תמונה פנימית מלאה ורחבה יותר. בפרויקט משותף זה אנו משתמשים בגירויים המוסיקליים לבניית התפריט, כך שהארוחה תהיה מעין הכנה לקונצרט שיבוא אחריה."
 
אודות ה"מטבח של רמה"
 
את ה"מטבח של רמה" הקימה רמה בן צבי לפני שש-עשרה שנים כמעט כאנקדוטה: מסעדה ביתית אי שם בהרי ירושלים, שפתוחה לקהל רק בסופי השבוע... במרוצת השנים הפכה המסעדה למוסד אוכל של בישול עילי, מהמבוקשים והיציבים במקומותינו.
 
התפריט הוא מפגש קולינארי ים תיכוני, מפרובנס שבדרום צרפת ועד המטבח הערבי המקומי, שבבסיסו תפיסה הגורסת פשטות והצמדות לאדמה ולתנאי המקום.
 
אודות השף
 
תומר ניב, שף "המטבח של רמה" הוא מוסיקאי המנגן על צ'לו. הוא בוגר מסעדת ה Fat Duck בלונדון. בדיאלוג עם רמה, יוצר תומר מנות מקוריות הנותנות במה למיטב חומרי הגלם המקומיים.
 
 
להזמנת מקום לארוחה לפני קונצרט התקשרו למטבח של רמה 02-570-0954  

 
 
 

2-3.2.18 


שוברטיאדה -
טריו דאבל אספרסו וחברים


 
הצטרפו אלינו
מלאו את הפרטים ונעדכן אתכם על הקונצרטים הבאים!
חדשות ועידכונים
 

 


תוכנית העונה השביעית פורסמה! החלה מכירת מנוייים
לפרטים נוספים:
pianonataf@gmail.com
שאלות?  054-970-2345

לייבסיטי - בניית אתרים